Home | Thrillers | Cursiefje Costa Blanca | Contact |  Fan Club  | Internationale website | 

Lotte, 17 jaar, blond, blauwe ogen. Nieuwe thriller. NU IN DE BOEKHANDEL!
Opsporingsbericht van de Federale Politie in samenwerking met Child Focus. VERMIST [MINDERJARIGEN]. Verspreid op verzoek van de Procureur des Konings te Brussel. Vermissing Charlotte “Lotte” Acket te Ukkel. Een man in het zwart sleurt een zware reiskoffer naar het station. Het is verboden onwelriekende of besmettelijke voorwerpen in de bagagekluizen te plaatsen. Bloed drupt uit de stationskluis. ‘Wij zitten met drie vermiste meisjes,’ zegt Eddy Thielemans. ‘Alledrie 17 jaar, slank, blond, blauwe ogen.’ Een angstpsychose waart door het land. Geen enkel blond meisje van zeventien waagt zich alleen op straat. Politiekorpsen van Brussel, Antwerpen, Oostende, Charleroi, Gent, de scheepvaartpolitie en Missing Persons Noordzee zitten met de handen in het haar. Thielemans—heel open van geest, très cool—is chef van de Cel Agressie van de FGP/Federale Gerechtelijke Politie en leidt het onderzoek. Wat nu? Buren bellen het noodnummer van de politie, opgeschrikt door de knal van een tweeloop. De voordeur is gebarricadeerd. Luiken zijn neergelaten. Het huis is een bunker. Een Manteau thriller, 282 blz, € 21,95
» STAN'S FAN CLUB
Als je op de hoogte wil blijven van de nieuwtjes van Stan Lauryssens kan je je inschrijven op zijn mailinglijst, je ontvangt dan regelmatig mails van hem met zijn nieuws.
© Stan Lauryssens 2006-2012   Motigo Webstats AV design
IN HET OOG HOUDEN!
15 juni 2012: Stan spreekt! Bib Niel, Antwerpsestraat 24, Niel. 20 u.
9 september 2012, zondag-
ochtendlezing
: Stan spreekt! Openbare Bibliotheek Wille-
broek, 10 u.
23 oktober 2012: Stan spreekt! Bibliotheek Ardooie, M. Roelens-
straat 26, 8850 Ardooie, 20 u.
31 oktober - 11 november 2012: Boekenbeurs Antwerpen, in Antwerp Expo: Stan signeert, alle dagen ook tijdens het weekend en op feestdagen, van 14 tot 18 uur in Zaal 4 op de stand van Manteau/WPG Uitgevers.
21 januari 2013: Stan spreekt! GC Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 57, 2520 Broechem (Ranst), 14 u.
20 maart 2013: Stan spreekt! Bib Wevelgem, Vanackerestraat 20, 8560 Wevelgem, 20 u.
STAN'S FAN CLUB
Doe mee. Wil je uit de eerste hand alles weten over Stan Lauryssens? Zijn nieuwe thriller? Een moordavond?
Stan spreekt? Signeren op de Boekenbeurs? Filmplannen? TV? Is Stan bij jou in de buurt? Klik op mailinglijst, tik je e-mailadres in en de tofste berichtjes van Stan's Fan Club vallen zomaar in je mailbox.
Stan's internationale site
» Klik hier...
Jeugdfoto's
     
   
Klik thumbs om te vergroten